Veckans Wedberg!

IMG_2026

Här är han, mannen, myten…legenden: Daniel “Citatmaskinen” Wedberg.

 

Det kan nästan garanteras att den gode Wedberg kommer att vara inblandad i något humorrelaterat varje vecka. Det ska dock tilläggas att Veckans Wedberg inte behöver ha med Wedberg själv att göra. Det finns ju en hel del andra kandidater i laget…

 

Vecka 35-36

 

Shahram Mansouri har de senaste träningarna bjudit på en hel del lustigheter. Senast berättade han att han hade en het date med en gymnastik-inspektör! Det visade sig sedan att hon visst var gym-instruktör!

 

Simon Nathanson, som tränade igår, är från Småland blev det lite snack om att det numera är en hel del smålänningar i klubben. Sharre briljerade med sina geografikunskaper och menade att även Joel (som är uppvuxen på Gotland) var från Småland.

 

-Ja, han är ju från Gotland? Det tillhör väl Småland?

 

När skratten lagt sig påpekade vi andra att Gotland hör till Gotland. Sharre gav sig dock inte och trasslade in sig i att det kanske tillhörde Stockholm på något vis.

 

PJ briljerade även med att påpeka att de i butiken Ströms säljer grejer!

 

Vecka 32-33

 

Herr Wedberg och Rasta stod och skjojputtades lite mellan en övning och Wedberg utbrast:

 

-Tänk på att inte göra så på Martin (Stojanovski) bara, han har ju haft problem med svanskotan (samtidigt som han tar sig för axeln)!

 

Det ska ju tilläggas att Stojanovski missade en hel del av våren på grund av en axelskada.

 

Under lördagens beachvolleyturnering dök ett gäng brandmän upp för att använda en av planerna. Rasta fick dock för sig att det var Vägverket som dök upp…

 

Nicolas Wolf har stått för några riktiga pärlor på sistone. Nico har visat ett intresse för fotbollsskor med chip i för att kolla hur långt man springer på en match eller träning. Han tyckte att det även skulle vara roligt att jämföra med världsspelare. På frågan om han hade testat ännu svarade han nej. Han har inhandlat chippet, men inte skorna

 

Wolf levererade även efter gårdagens träning. Götaholm skulle ha ett spelarmöte efter träningen och Lillen såg att Nico var på väg hem på sin cykel. När Lillen påpekade att det var möte svarade Nico att han var tvungen att skynda sig hem innan solen gick ner! Han hade nämligen ingen lampa på cykeln!

 

Om ni tror att Wedberg legat lugnt så har ni fel. Under lördagens beachvolleyturnering så klagade han på att han hade fått grus i shortsen.

 

Han briljerade även i duschen efter gårdagens träning. PJ hade med sig en väldigt liten schampoflaska och Wedberg utbrister då:

 

-Fan va snål du är! Köper du provflaskor?

 

Vecka 13

 

Det hände väl inte så mycket i humorväg igår men det kom till bloggens vetskap att den gode Abdi Bashir hade varit i farten någon träning innan. Shahram och några av de andra spelarna hade pratat och någon hade använt uttrycket “att kasta sten i glashus”. Abdi blev då uppriktigt upprörd och undrade vem som var så dum att de kastade sten inne i ett glashus!

-

I Daniel Wedbergs frånvaro (han är och åker skidor) verkar PJ Eriksson tagit över ansvaret att liva upp stämningen. Groggen delade upp spelarna i två lag för att värma upp genom att hålla bollen inom laget. Innan övningen hann sätta igång hann dock PJ fråga:

 

-Är det alla mot alla?

-

Under Götaholms lagfest var det även inkilning och de nya spelarna skulle berätta lite om sig själva. PJ Eriksson gick igenom sin uppväxt och kläckte då ur sig:

 

-Hur gammal är man när man är 14?

 

Vecka 10

 

Dagens Wedberg stod Daniel Wedberg själv för. Matte, Shahram och Wedberg satt i bastun efter träningen och pratade om att FK Kozara slog United Africa med 2-1.

 

Shahram: De ledde med 2-0 också.

Wedberg: Vilka då?

 

Vecka 9

 

Per Darolf briljerade i veckan. Laget körde en pressövning under träningen:

 

Groggen: Nu kör vi! Näst sista matchen!

Per: Nej, det är två kvar!

 

Vecka 8

 

Det har även bjudits på lite humor i Götaholmslägret. Inför lördagens match mot Gårda var många oroliga att de inte skulle hinna till OS-hockeyfinalen. Rasta lugnade dock ner dem:

 

 

 

-Det är lugn, de kör korta halvlekar!

 

 

 

Nu var det ju i och för sig bara 2×30 men Götaholms lagkapten menade nog att pauserna mellan halvlekarna var korta..

 

 

Vecka 7

 

I duschen tyckte Daniel Wedberg att Martin såg ut som en utländsk Hitler!

 

Efter måndags-träningen stod Lillen och fyllde i närvaron. Wolf kikar över Lillens axel och säger:

 

-Jag är hundraprocentig denna veckan va?

 

Kommentar: En kanon-vecka med två riktigt fina kandidater!

 

Vecka 6

 

Bollarna samlas in efter träningen:

 

Rasta: Jag har 10 bollar här, hur många har du Lillen?

Lillen: Jag har 8 här!

Rasta: Nico, hur många blir det?

Nico: Va, 17 eller?

 

Kommentar: Wolf tar det självklart denna veckan!

 

Leave a Reply


*