NY BLOGG!

 

Diskussionerna har hållit på ett par år utan att riktigt komma till skott. Nu är det dock klart:

 

“Rastas Hörna” och “FCF-Bloggen” kommer att gå ihop och bilda en super-lokalfotbollsblogg!

 

Jag och Daniel “Dalla” Natanaelsson har kämpat på varsitt håll men nu är det alltså dags att förena våra krafter för lokalfotbollens bästa.

Tanken är att den nya bloggen ska sjösättas i början på 2017 innan försäsongen snurrar igång ordentligt. FCF-bloggen har täckt division 3 (Göteborgslagen) ner till division 6 medan Rastas Hörna har skrivit om division 4 ner till division 7. Målet är att täcka lokalfotbollen hela vägen från sjuan och upp till trean.

Vi kommer att fortsätta med bevakning av matcher, Silly Season, serietips, intervjuer och allt annat som våra bloggar avhandlat de senaste åren.

Sammanslagningen gör dock att vi kan leverera en bättre produkt och dela upp arbetet på ett annat sätt.

Målet är även att fortsätta podden “Rastas & Dalla’s Podcast” som verkar vara uppskattad.

 

För att det här projektet ska fungera så behövs det dock visst ekonomiskt stöd. Varken jag eller Dalla gör detta för att tjäna pengar som alla förstår. Det tar dock upp en stor del av vår lediga tid och för att kunna motivera detta, särskilt gentemot våra familjer så behövs det som sagt visst ekonomiskt stöd.

Föreningar som vill stötta vår blogg kan göra och då är det 1000:- (exklusive moms) som vi har bestämt känns rimligt.

Vi kommer även att jaga lite sponsorer och Milan Tanaskovic är redan ombord med sitt företag MT Pall & Emballage AB (som stöttat både Rastas Hörna och FCF-Bloggen sen innan). Det är vi självklart väldigt tacksamma för.

Är det något annat företag som vill nå ut till Göteborgs lokalfotbollsfolk så är det bara att höra av sig!!

Vi jobbar även på att använda tjänsten Patreon, där man som enskild person kan välja att stötta bloggen månadsvis med en återkommande valfri summa. Detaljerna där är dock inte riktigt klara.

 

Det är självklart mycket som ska ordnas med vi ser fram emot in riktigt kul nystart 2017!

 

/Rasta & Dalla

Leave a Reply


*