6D sammanfattning 2016

 

Dags att ta sig an den ständigt lite bortglömda 6D! FC Hisingen höll för favorittrycket och vann serien. Bara ett lag åkte ur men det blev riktigt jämnt och dessutom krångligt med några avbrutna matcher som ställde till det. Det var nog den jämnaste tabellen i lokalfotbollen med bara tio poäng mellan tvåan Bjurslätt och elvan Neutrala.

 

Vi börjar som vanligt från toppen:

 

1. HISINGEN FC

12998393_1114392278618538_1548221347765592601_o

 

Hisingen FC gjorde sin första säsong i seriespel 2016 och klubben var en sammanslagning av Backa BK och nedlagda FC Fyrklövern. Backa BK slutade fyra i 6D 2015 och Hisingen tog helt enkelt över Backas plats i 6D.

Bloggen trodde på serieseger inför säsongen och det skulle visa sig stämma!

Våren var riktigt start även om det blev förlust i tredje omgången mot Bosna IF, det laget som iallafall ett tag skulle vara den största konkurrenten. Efter åtta matcher var det bara mot Bosna som Hisingen hade tappat poäng. Det var dock inga storsegrar om man inte räknar 5-1 mot Neutrala. Det blev tufft både mot Hälsö (2-1) och Warta (3-2). Bosna hade dock också bara en förlust (mot Hälsö) på sina åtta första och hängde med i toppen.

Avslutningen på våren blev lite svagare av Hisingen och laget spelade 2-2 mot Hålta och föll mot oväntat mot Hermansby (1-3) innan det blev seger 2-0 mot Backatorp i sista matchen innan sommaren. Det räckte dock till serieledning över sommaren men bara en poäng före Bosna och fyra före nykomlingen Bjurslätts IF.

Hösten inleddes med en riktig storseger när lite oväntade bottenlaget Neutrala besegrades med hela 9-2! I omgången efter ställdes sen Hisingen mot Bosna i en ren seriefinal. Matchen slutade 0-0 men innehöll bland annat två röda kort för Bosna, det första efter redan 25 minuter! Visst borde kanske HFC ha vunnit med tanke på det numerära övertaget men det var Bosna som var tvungna att vinna matchen.

Hisingen spelade stabilt under hela hösten och tog sina trepoängare medan lagen bakom slog varandra. Bosna tappade helt formen och istället var det Bjurslätt som ledde jakten. Det blev dock aldrig riktigt spännande och mötet mellan HFC och Bjurslätt slutade 2-2. I den 19:e omgången kunde sedan HFC avgöra serien när laget besegrade Diseröd med 3-2 efter ett sent mål av Allan Amin samtidigt som Bjurslätt föll mot Vardar.

Till slut blev det hela elva poäng ner till tvåan Bjurslätt och en imponerande serieseger för HFC.

Gabriel Gallardo Sepulveda var HFC:s bästa målskytt med elva mål och delade förstaplatsen i 6D:s skytteliga med Wartas Dellshad Kassal.

-

2. BJURSLÄTTS IF 

Bjurslätt var ett stabilt 6D-lag för inte så länge sen men inför säsongen 2011 gick seniorlaget i graven. 2014 dök dock laget upp igen men slutade på en blygsam sjundeplats i 7C innan de slutade trea 2015 och tog klivet tillbaka till 6D.

Trots en fin andraplats som nykomlingar var de egentligen aldrig riktigt nära att hota Hisingen FC. Det blev en stabil vår där de enda förlusterna kom mot Hisingen (1-3) och lite oväntat IF Warta (1-3). Laget visade dock klass mot topplaget Bosna, där det blev vinst med 4-1 efter ett hattrick av Benny Brunberg och även i storsegrarna mot Neutrala (5-0) och Hermansby (6-0). Det blev dock även tre 1-1 matcher som gjorde att laget var fyra poäng efter HFC inför sommarvilan.

Hösten inleddes med en 2-3 förlust mot Hälsö och när laget några omgångar senare mötte Hisingen så hade det behövds seger för att spänningen skulle leva, men matchen slutade 2-2. Möjligen tappade BIF självförtroendet efter den matchen för det blev 3-3 mot Backatorp i matchen efter och sedan tre raka förluster!

Trots förlusterna hade Bjurslätt chansen på andraplatsen inför sista omgången då inget annat av lagen bakom Hisingen FC riktigt hade tagit chansen. Bjurslätt besegrade Bosna med hela 6-1 i sista matchen och knep andraplatsen, dock hela elva pinnar bakom HFC.

En fin comeback för de vinröda i 6D även om det inte räckte hela vägen.

Benny Brunberg blev lagets bäste målskytt med sina tio mål.

-

3. IF VARDAR/MAKEDONIJA

Slutade i mitten (sexa) 2015 och känslan var väl att laget skulle hamna någonstans i de trakterna även 2016. Det blev till slut en tredjeplats även om det bestämdes efter säsongen var slut.

Vardar var dock med ganska bra inledningsvis innan tabellen hade satt sig ordentligt. Efter fem matcher hade Vardar nio inspelade poäng efter fina segrar mot Hermansby (5-1), Neutrala (4-0) och Hälsö (4-1). Förlusterna kom i jämna matcher med Backatorp (2-3) och Bosna (2-3).

I de tuffa matcherna mot den blivande toppduon Hisingen (1-3) och Bjurslätt (0-1) blev det förluster och Vardar halkade ner lite i tabellen. Resten av våren var ganska ojämn med seger mot Warta men en 4-7 förlust mot Hålta och i sista matchen innan sommaren blev det 1-1 mot HermansbyVardar var i alla fall sjua i en ganska jämn tabell inför sommaruppehållet.

Hösten började bra när laget slog Backatorp med 5-2 men sen blev det förlust mot jumbon Neutrala som hade vaknat till. Segern mot Bosna (4-2) gav lite hopp men efter det hamnade Vardar i en liten svacka. 0-0 mot Hälsö, följdes upp av 1-1 Diseröd och 1-5 mot serieledarna Hisingen. En liten ljusglimt i höstmörkret var seger mot Bjurslätt där Goran Pastorkovic satte matchens enda mål. Det var en skön seger inte bara prestigemässigt utan även eftersom det inte var jättemånga poäng ner till lagen i botten av tabellen.

Säsongen avslutades sedan bland annat med en avbruten match mot Diseröd. Det blev stökigt i slutet av matchen vid ställningen 0-0 och det slutade med att Diseröd lämnade planen. Efter ett par vändor hos förbundet och möjligen även SvFF så fick till slut Vardar segern med 3-0 (vilket bloggen kan tycka var märkligt då ett slutresultat på 0-0 hade känts rimligare). Beslutet kom långt efter serien var slut och betydde att laget gick om Hälsö och alltså slutade trea istället för fyra.

Offensiven hade uppenbarligen gått lite i baklås under mitten av hösten med bara tre mål på sex matcher. Det släppte dock i säsongsavslutningen när Vardar slog Hålta med 5-1.

Pjer Utkovic blev bäste målskytt med sina sju mål.

En stabil säsong även om Vardar dock inte kunde utmana topplagen på riktigt.

-

4. HÄLSÖ BK

HBK kom från en femteplats i 6D 2015 men öppnade säsongen 2016 ganska tungt och fick verkligen kämpa sig upp till sin fjärdeplats.

Visst blev det vinst i premiären mot Bosna med 3-2 efter att Andreas Andersson avgjort med kvarten kvar. Sen blev det dock tre tuffa förluster mot Hisingen, Bjurslätt och Vardar/Makedonija. Hälsö spelade dock upp sig men insatserna var ojämna. Det blev förlust mot Warta (1-3), 1-1 mot Hermansby men segrar mot både Backatorp (3-0) och Bjurslätt (2-1). Förlusterna mot topplagen Hisingen och Bosna innan sommaren gjorde dock att laget var femma inför omstarten.

Laget var alldeles för långt efter toppen för att hota men det blev ändå en godkänd höst. Segern i omstarten mot Bjurslätt (2-1) följdes dock upp av en 2-3 förlust mot HFC.

Hälsö hade en rad med jämna matcher i mitten av hösten där det bland annat Rasmus Kolenda satte 4-3 mot Hermansby i 84:e men mot Hålta åkte man istället på en kvittering vid samma matchminut.

I den oerhört jämna tabellen var dock inget mittenlag säkert eftersom jumbon Neutrala hade börjat röra på sig. Just segern mot Hermansby satte dock HBK på säker mark och vinsten i sista matchen (4-0 mot Neutrala) gjorde att laget smet upp på tredjeplatsen.

Femma 2015 och fyra 2016 och Hälsö är på väg i rätt riktning även om de aldrig hade med toppstriden att göra.

Det ska väl tilläggas att Vardar/Makedonija gick om Hälsö efter säsongens slut då de fick en 3-0 seger mot Diseröd. Femman Bosna har också en hängmatch som inte är inskriven och tekniskt sett skulle Hälsö kunna sluta femma och Bosna får segern.

Petter Magnusson blev bäste målskytt med sina sex mål.

-

5. BOSNA IF

Bosna brukar hålla till på den övre halvan i 6D men hade ett tungt 2015 där laget nästan åkte ur. Det var därför lite svårt att veta vart man hade Bosna inför säsongen även om de hade knutit till sig några intressanta nyförvärv.

Säsongen började med en stabil 3-0 seger mot Neutrala innan det blev förlust i den svåra bortamatchen mot Hälsö (2-3). Bosna visade dock klass direkt i matchen efter då de besegrade blivande seriesegrarna Hisingen FC med 2-0. Det skulle bli början på en svit av sex raka segrar! Det blev även ganska mycket mål och bland annat besegrades Diseröd med 5-1 och Warta med 5-3. Efter åtta omgångar hade alltså Bosna bara förlorat en match och var verkligen med i toppen av tabellen. Sviten sprack dock när Backatorp blev för starka och vann med 2-1. Det blev förlust även mot Bjurslätt (1-4) men laget fick revansch mot Hälsö (4-2) i sista matchen innan uppehållet.

Bosna var med ordentligt och var bara en poäng efter ledande Hisingen när 6D tog sommarlov.

Hösten blev dock en stor besvikelse för Bosna även om omstarten började med en 0-0 match i seriefinalen mot Hisingen FC. Bosna fick spela med en man mindre redan efter 25 minuter och utvisning nummer två kom i mitten av den andra. Trots det numerära underläget klarade Bosna alltså hålla undan.

Bloggen har för dålig insyn i Bosna för att veta om det hände något speciellt efter den inledande matchen för laget radade nämligen upp inte mindre än fem raka förluster efter den. Mot Vardar ledde Bosna med 2-1 med en halvtimme kvar men släppte tre och tog ännu ett rött kort. Även mot Diseröd rasade det i slutet och laget släppte fyra mål sista kvarten och förlorade med 2-6! Bosna tappade kontakten med HFC i toppen och fick även se flera lag smita förbi under hösten. Försvaret var som sagt lite darrigt och mot Hermansby blev det 5-6 efter att BIF hämtat upp 1-5 till 5-5 bara för att förlora på en straff i 90:e!

Till slut bröts den dystra sviten när Hamza Saeed satte alla tre målen i 3-2 segern mot Backatorp. En seger som dock skulle visa sig bli Bosnas enda under hela hösten.

En tråkig höst avslutades tyvärr på ett tråkigt sätt. Bosnas match mot Neutrala blev stökig och matchen bröts i slutet. Neutrala ledde då med 2-1 och matchen är fortfarande inte inskriven i tabellen. Det verkar dock som Neutrala inte fick några poäng då de dök upp i division 7 i förslaget till serieindelningen. Skulle Bosna få tre poäng från matchen så kan de klättra en placering.

Bosna avslutade med en 1-6 förlust mot Bjurslätt och slutade alltså femma.

Emir Skandric blev bäste målskytt med sina nio mål.

-

6. IF WARTA

2011 spelade Warta i division 3 men som flera andra anrika lag har de sakta sjunkit djupare ner i lokalfotbollen. 2014 åkte de ur 4A och 2015 5A.

Raset tog dock stopp i år och det blev en sjätteplats till slut.

Laget höll sig i mitten av tabellen under större delen av säsongen. Det började bra med 1-1 mot Bjurslätt och sen 2-1 mot Hålta. Det blev aldrig något riktigt flow dock och laget turades om att vinna och förlora. Det blev bland annat fina segrar mot Neutrala (6-3) och Hälsö (3-1) men sen en liten svacka med tre raka uddamålsförluster (Hisingen, Vardar och Diseröd) innan våren avslutades fint med 3-1 mot Bjurslätt.

Warta var åtta inför omstarten och det kändes väl ganska säkert då jumbon Neutrala kändes avhängda. Neutrala vaknade dock till under hösten och höjde nog pulsen på lagen framför. Warta föll mot just Neutrala men höjde sig sen med en stark avslutning. Segrar mot Bosna (4-2) och Hälsö (3-2) samt 1-1 mot seriesegrarna Hisingen och 0-0 mot Vardar gjorde att laget låg bra till inför avslutningen. En haltande tabell på grund av de avbrutna matcherna gjorde det lite krångligt inför sista omgången men Warta var ett av sex lag som riskerade att åka ut. Det blev dock vinst med 2-0 mot Diseröd och med facit i hand hade de klarat sig även vid förlust.

Viktigt för Warta att få stopp på raset genom seriesystemet och det här var väl första steget efter två raka nedflyttningar. Trots ojämna prestationer så visade laget att de kunde matcha topplagen då de tog poäng mot alla de fem lagen de hade framför sig i tabellen.

Wartas Dellshad Kassal delade förstaplatsen i skytteligan med HFC:s Gallardo med sina elva mål.

-

7. BACKATORP IF

BIF åkte ur 6D 2013 men tog klivet tillbaka direkt efter att ha vunnit 7C 2014. Förra året blev det en sjundeplats och den placeringen upprepades 2016.

Laget förlorade två av sina tre första matcher (0-2 mot Hisingen och 0-3 mot Diseröd, men 3-2 mor Vardar) men hade sedan en bra svit i mitten av våren. Sex matcher utan förlust, varav fyra trepoängare, gjorde att BIF hade häng på toppen. Det blev bland annat 4-3 i en spännande match mot Neutrala där Lucas Emanuelsson både kvitterade och avgjorde i den andra halvleken, 1-1 mot Bjurslätt och en fin 2-1 seger mot Bosna. Våren slutade dock med två förluster när både Hälsö (0-3) och serieledarna Hisingen (0-2) blev för svåra. BIF låg ändå fyra inför sommaruppehållet men kunde aldrig hota täten under hösten.

Den inleddes nämligen med en 2-5 förlust mot Vardar och det var ganska mycket upp och ner för BIF. Visst blev det vinst mot Diseröd (3-1) i andra höstmatchen men sen en liten svacka med förluster mot både Warta (0-4) och Hålta (1-2). Segern mot Hermansby (2-1) blev viktig då hela nedre halvan höll på att bli indragna i bottenstriden. Visst imponerade 3-3 mot topplaget Bjurslätt men 0-4 mot Neutrala och 2-3 mot Bosna gjorde ändå att Backatorp inte kunde känna sig säkra inför lagets sista match mot Hälsö. Det blev dock 2-0 efter dubbla mål av Achraf El Messaoudi och kontraktet var säkrat och BIF kunde följa den sista omgången i lugn och ro. Laget stod nämligen över omgång 22 då de skulle mött nedlagda Lundby IF.

En bra säsong med lite toppkänning under våren men en lite svagare höst där laget dock undvek att dras in för mycket i bottenträsket.

Achraf El Messaoudi blev målbäst med sina sju mål.

-

8. DISERÖD SK

DSK har sen starten 2011 (då laget blev sist i 7D) sakta men säkert jobbat sig uppåt. Bloggen hittade en ganska rolig artikel från Kungälvs-Posten från 2011 om DSK innan laget ens vunnit sin första match (HÄR). Den unga truppen växte till sig och gick upp från 7C som trea 2014. 2015 blev det en niondeplats i 6C men 2016 hamnade de i mer geografiskt passande 6D.

DSK tog lite poäng i inledningen av serien, bland annat tack vare segrar mot Hermansby (2-0) och Backatorp (3-0) samt 1-1 mot Neutrala. De poäng höll DSK borta från bottentträsket då det blev noll poäng i de tuffa matcherna mot Bosna (1-5), Hälsö (1-4) och Hisingen (0-2). 1-1 mot Bjurslätt blev dock början till en lite poängsvit igen då den följdes upp av 2-1 mot Warta och 4-2 mot Hålta i sista matchen inför uppehållet. Detta gjorde att DSK var på en fin sjätteplats när det var dags för sommaruppehåll.

Hösten blev ganska stabil för DSK även om kontraktet fixades i sista matchen. 2-2 i omstarten mot Hermansby följdes upp av 1-3 mot Backatorp. 1-0 segern mot Neutrala skulle dock visa sig bli viktig då det var just Neutrala som försökte ta sig ifrån den enda nedflyttnngsplatsen. DSK vann även nästa match då Bosna besegrades med hela 6-2 efter att DSK avslutat med fyra raka mål sista kvarten! Laget drogs dock in i bottenstriden efter förluster mot Hälsö (1-2) och Hisingen (2-3) samt 1-1 mot Vardar (en flyttad match från omgång 9). Returen mot Vardar blev det som bekant stökigt i slutet och Diseröd valde att lämna planen efter att det bland annat varit publik inne på planen, detta vid ställningen 0-0. Enligt de rapporter bloggen fått så ansåg förbundet att DSK inte hade tillräcklig anledning att lämna matchen utan beslutade att ge Vardar en 3-0 seger i efterhand. Ett, i bloggens ögon, lite konstigt beslut. Inför avgörandet av serien var dock inga poäng i den här matchen utdelade.

En 1-0 seger mot Bjurslätt där Erik Nordenborg avgjorde med kvarten kvar gjorde att DSK ändå hade bra förutsättningar inför sista omgången. DSK kunde åka ut i teorin men hade tre poäng och bättre målskillnad än Neutrala och Hermansby i botten. Det blev förlust med 0-2 mot Warta men ändå nytt kontrakt.

En åttondeplats i division 6 är DSK:s bästa placering någonsin och laget fortsätter att plocka några positioner varje säsong.

Målskyttet är dock något DSK kan jobba med. Laget gjorde minst mål i serien och den interna skytteligan delades av Charlie Sköld och Anton Karlsson på blygsamma fem mål var.

-

9. HÅLTA IK

HIK gick upp som fyra från 7C via kval förra säsongen och bloggen hade inte så mycket val än att tippa laget i botten inför säsongen. Det skulle visa sig stämma även om Hålta lyckades krångla sig kvar till slut.

Håltas inledning var ganska lovande med seger i premiären efter att Felix Enarson satt matchens enda mål. Det blev visserligen förluster mot Warta (1-2) och Bjurslätt (0-3) men seger igen mot Hermansby med 2-1. De tidiga trepoängarna höll HIK från botten ett tag men en jobbig svit på fem matcher med bara en poäng skickade ner laget i tabellen. Sviten innehöll bland annat 1-4 mot Neutral och en WO-förlust mot Hälsö. Poängen kom dock lite oväntat mot topplaget Hisingen (2-2) och i matchen efter chockade Hålta Vardar när de vann med 7-4 efter bland annat fyra mål av Jimmy Karlsson! Inför omstarten låg Hålta näst sist men hade sex poäng ner till jumbon Neutrala.

Två mål av Felix Enarson såg till att Hålta vann mot Warta när 6D startade igen efter sommaren och det skulle visa sig vara välbehövliga poäng då Neutrala började röra på sig bakom. När lagen möttes i omgång 17 föll Hålta med 1-2 och plötsligt var Neutrala bara tre poäng bakom med en match tillgodo!

Hålta tog dock segrar mot både Bosna (3-2) och redan klara seriesegrarna Hisingen FC (2-0) och fick även med sig en poäng mot Hälsö (3-3).

Inför sista omgången var HIK nia, en poäng före Hermansby och Neutrala. Förlorade Hålta samtidigt som Neutrala och Hermansby vann sina matcher skulle det bli respass från 6D. Det blev nervöst då Hålta föll med hela 1-5 mot Vardar men båda bottenkonkurrenterna föll också och Hålta behöll sin niondeplats.

Felix Enarson blev bäste målskytt med sina nio mål.

-

10. HERMANSBY IF

Laget blev nia 2015 och det blev en ganska väntad bottenstrid igen för HIF.

Det blev en tuff start för HIF med bara fyra poäng på de första sex matcherna vilket gjorde att laget var sist i tabellen. Segern kom mot Warta (2-1) men det blev storförluster både mot Vardar/Makedonija (1-5) och Hisingen FC (0-6). I det tidiga bottenmötet mot Neutrala blev det dock seger efter att HIF vände 1-2 till 5-2 under matchens sista tio minuter!

Det blev förvisso förlust mot Bosna men sen avslutade HIF våren med 1-1 både mot Hälsö och Vardar och skrällde ordentligt när topplaget Hisingen FC besegrades med 3-1!

Detta gjorde att laget var nia inför uppehållet med ganska bra marginal (åtta poäng) ner till jumbon Neutrala.

Den marginalen skulle dock ätas upp under hösten även om HIF öppnade starkt med sju poäng på tre matcher: 2-2 mot Diseröd följdes upp av 5-2 mot Warta och 4-1 mot Hålta.

När HIF skulle möta just Neutrala kom dock laget från två raka förluster mot Bjurslätt (1-4) och Backatorp (1-2). Ett formstarkt Neutrala kunde vinna med 4-2 efter att HIF tappat en 2-0 ledning i den andra halvleken. Plötsligt var det riktigt jämnt i botten och HIF höll på att slarva bort en säker trepoängare mot Bosna när laget släppte 5-1 till 5-5 men Jonas Svensson Landhage satte en straff i 90:e som gav Hermansby segern.

Inför sista omgången var det bara målskillnad som separerade jumbon Neutrala och tian Hermansby. HIF föll i sista matchen mot seriesegrarna Hisingen (1-3) men det gjorde även Neutrala (0-4 mot Hälsö).

Neutrala hade ju dock sin avbrutna match mot Bosna som fortfarande inte är inskriven. Då Neutrala ledde med 2-1 när matchen bröts så kunde Hermansby inte vara riktigt säkra på nytt kontrakt. En poäng för Neutrala hade ju räckt. Matchen är i skrivande stund som sagt fortfarande inte inskriven men i förbundets första förslag till serieindelningen 2017 så återfanns Neutrala i division 7, vilket betyder att HIF klarade sig kvar.

Tony Tenvid blev HIF:s bästa målskytt med sina nio mål.

-

11. NEUTRALA UF

Laget slutade trea 2015 men är ett av de lokalfotbollslag som bloggen tyvärr har sämst insikt i och känslan är väl att de måste tappat en hel del folk. Neutrala svarade nämligen för en riktigt svag säsong och åkte alltså ur. Sista ordet är väl inte sagt även om laget sattes i division 7 i förbundets första serieförslag inför 2017. Det slutgiltiga förslaget kommer imorgon (2/12).

Det var en riktigt usel vår som bäddade för Neutrals jumboplats. På de tio matcherna innan sommaruppehållet blev det bara en enda seger (4-1 mot Hålta) och en oavgjord (1-1 mot Diseröd). Det betyder alltså att laget förlorade åtta matcher och ibland rann det iväg och ibland var det jämnare. Laget föll rejält mot de flesta av lagen på den övre halvan och det blev 0-4 mot Vardar/Makedonija, 1-5 mot Hisingen och 0-5 mot Bjurslätt. Laget stod upp bättre mot Hälsö (1-2) och Backatorp (3-4) men var ändå inte oväntat sist i tabellen efter våren.

Efter 2-9 i omstarten mot Hisingen var det väl ingen som trodde att Neutrala skulle göra något annat än åka rakt ut. Laget tog sig dock samman och från ingenstans började plocka trepoängare. Det blev 3-1 mot Vardar men förlust direkt mot Diseröd (0-1). Efter den förlusten svarade dock Neutrala för fem raka segrar där bland annat både Backatorp och Bjurslätt besegrades med 4-0.

Plötsligt levde serien och det kändes som halva tabellen plötsligt var inblandade i nedflyttningsstriden.

Med en kvart kvar i den näst sista omgången ledde Neutrala med 2-1 mot Bosna när matchen bröts på grund av stök. Enligt de rapporter bloggen fått så var det i samband med ett rött kort för Bosna.

Inför den sista omgången var inte mindre än sex lag inblandade i bottenstriden och riskerade att åka ur. Jumbon Neutrala hade sämst utgångsläge och behövde seger mot Hälsö samtidigt som lag framför förlorade. Neutrala föll med 0-4 vilket medförde att laget hamnade på samma poäng som Hermansby men med sämre målskillnad.

Hoppet levde dock då beslutet i den avbrutna matchen mot Bosna fortfarande inte hade kommit in. Neutrala ledde ju med 2-1 och en poäng hade räckt för att ta sig förbi HIF. Resultatet är fortfarande inte inskrivet i tabellen men uppenbarligen är ett beslut fattat. Neutrala återfanns nämligen i division 7 när förbundets första förslag till serieindelning dök upp. Alltså fick de inga poäng och blev således sist. Det är ju dock lite märkligt att resultatet inte är inskrivet när beslutet är taget.

Det händer ju dock ibland att lag som åker ur får behålla sin plats och inför säsongen 2016 var inte mindre än tre division 6-lag som fick behålla sina platser trots att de egentligen åkte ur.

Det har ju varit struligt med serieindelningen och vi får väl se vad som händer.

Salih Köse blev iallafall Neutralas bäste målskytt med sina tio mål.

 

/Rasta

Leave a Reply


*