Silly i Utbynäs!

 

Rastas Hörna har legat lite lågt med Silly Season och fokuserat på sammanfattningarna av serierna men här kommer lite nyheter!

1533932_10206259734956313_1243790459326490272_n_500

 

 

Utbynäs SK har gjort klart med ett riktigt fint nyförvärv då Tom Berndtson återvänder till moderklubben efter en massa säsonger i Kortedala IF.

Mittfältaren lämnade USK för grannklubben Götaholm BK innan han 2010 fortsatte till Kortedala IF (då i division 5). Berndtson hade en stor del i KIF:s fantastiska resa från femman upp i division 2 även om några av säsongerna förstörts av skador.

En frisk Tom Berndtson kommer utan tvekan att tillhöra en av 5A:s bästa mittfältare och ett kanonnyförvärv av USK.

Berndtson själv säger så här om beslutet:

“Det blev Utbynäs för jag behövde lite miljöombyte efter sex år i KIF. Sen känner jag för att gå ner nån serie för jag är inte så sugen på att resa och spela i Örebro på helger bland annat. Sen är USK min moderklubb som sagt och känner ju en del folk i föreningen så var väl mycket det som gjorde att jag gick dit.”

 

När det gäller Utbynäs så verkar det som de kommer att tappa duktige anfallaren Teodor Nastevski Lindström som ryktas vara på väg tillbaka till GFF i 4B.

Det står även klart att Aleksander Petrovski lämnar och där ligger 5A-kollegan Björndammens BK bäst till.

Patrik Larsson har också hittat en ny klubb och det blir 5B-laget Balltorps FF. Gamle GFF-anfallaren Larsson anlände under hösten till USK från Götaholm men det blev inte så mycket spel. Nu blir det alltså en intressant nysatsning i BFF.

 

Det kommer säkert hända en hel del till i USK, bloggen vet att det är några riktigt intressanta namn som tränar med klubben men även vissa tongivande spelare på väg bort.

 

Bloggen får återkomma med mer info när det dyker upp!

 

 

/Rasta

Leave a Reply


*