Kongahälla klara för division 3!

 

IK Kongahälla tog idag sin tredje raka seger i kvalet till division 3 och vann sin kvalgrupp överlägset. I dagens match blev det 6-0 mot Melleruds IF. Segerskyttarna blev Cornelis Leckborn (4) och Hampus Engevik (2). Leckborn landade därmed på 49 mål i serie- och kvalspel!

 

Bloggen gratulerar självklart och fick även tag i IKK:s Jesper Nilsson som sa så här om segern:

6000099-jpgw240modecropscalebothanchormiddlecenterv1

 

“Tack som fan Rasta! Måste börja och berömma ditt arbete under hela säsongen, otroligt kul att få läsa och vara en del av ditt bloggande!! Bra jobbat.

Kommentar om matchen är att vi satte igång från minut 1, gör 1-0 tidigt och sen är de klart! Vi spelar otroligt bra första 30 och har 3-0 med oss in i halvtid, i andra öser vi på och lyckas göra tre mål till. Aldrig sett och känt ett så taggat gäng som vi var idag. Detta var våran match och kvalgrupp från första till sista minut. Äntligen är vi ett division 3 lag och det skall firas ikväll. Tack och ha en trevlig helg!”

 

Kungälvs-Posten skriver om matchen HÄR.

 

__________________________________________________________

 

Dalen/KFF var redan körda i sin grupp och föll även i sin tredje match. 1-3 blev det mot gruppsegraren Kungsbacka IF.

 

/Rasta

Leave a Reply


*