Sammanfattning 4A 2016!

 

4A är avslutat även om tvåan IK Kongahälla är mitt uppe i ett kval-äventyr. Dags för bloggen att summera 4A säsongen 2016!

 

Då det skrälldes en hel del på annat håll i lokalfotbollen så var 4A relativt förutsägbar med undantaget att IK Kongahälla slarvade bort en till synes klar seriesegern till ett riktigt hungrigt och stabilt Hisingsbacka FC!

 

1. HISINGSBACKA FC

Bloggen hade nog underskattat HBFC lite inför säsongen men hade de ändå som utmanare till seriesegern efter Kongahälla och Kozara men det skulle alltså visa sig att de höll hela vägen.

Det blev dock en lite trög start på säsongen efter 2-2 i premiären mot Partille och 0-2 i matchen mot Kongahälla i den fjärde omgången. Floda och Stenkullen besegrades dock inledningsvis och HBFC började rada upp trepoängarna och hade sju raka segrar i mitten av vårsäsongen. HBFC la sig bakom Kongahälla och även Lunden Överås (ett tag iallafall) som höll högt tempo i toppen.

Våren avslutades dock med ett dubbelmöte med Kozara (en vinst och en oavgjord), en 2-2 match mot Lunden och en förlust mot SKIF Semberija. Laget var tvåa efter halva säsongen men var fyra poäng efter Kongahälla (som inte förlorade på hela våren) som dessutom hade två matcher tillgodo på HBFC och inget pekade på att IKK skulle tappa det försprånget.

HBFC fortsatte att hitta trepoängare i början av hösten även om det var ganska jämnt mot bottenlagen FC Komarken (2-1) och Romelanda (4-1). Möjligen tändes hoppet när Kongahälla föll mot Gårda BK med 0-1 och avståndet krympte lite. Bara några omgångar senare föll Kongahälla även mot Kozara (2-3) och Hisingsbacka fick med sig en trepoängare mot Guldheden (2-1).

När HBFC vann sin svåra match mot Gårda BK (2-0) fick Kongahälla mycket oväntat bara 1-1 mot Partille och plötsligt var det Hisingsbacka som satt i förarsätet!

I omgång 20 möttes sedan lagen i en ren seriefinal där Kristian Kocevski avgjorde för Hisingsbacka i 90:e minuten!

Luften gick ur Kongahälla som i omgången efter föll mot Lunden och dagen efter kunde Hisingsbacka säkra seriesegern efter 5-1 mot Partille.

HBFC svarade för en riktigt magisk höst med sju raka segrar efter uppehållet. Det blev förvisso förlust i den sista betydelselösa matchen mot Floda men vad spelar det för roll när laget spelar i division 3 nästa säsong.

Riktigt kul att laget också har väldigt många spelare från de egna leden som nu alltså kan fortsätta att utvecklas en division upp.

I skymundan av Kongahällas målmaskin Leckborn (42 mål) svarade Fredrik Johansson Zanjanchi för imponerande 26 fullträffar.

HBFC höll hela säsongen och när Kongahälla vacklade fortsatte man bara och det slutade alltså med serieseger!

 

2. IK KONGAHÄLLA

Oscar Mareks gäng var rejält topptippade i 4A inför säsongen och en redan bra trupp kryddades med fina nyförvärv. IKK visade också direkt att de var laget att hålla koll på i 4A. Visst blev det 1-1 i premiären mot Lunden Överås men sen städade Kongahälla av resten av vårsäsongen med elva raka segrar! Cornelis Leckborn hittade en hysterisk målform och gjorde mål i de tio första matcherna och svarade för sex hattrick och mot Kozara passade han på att göra alla fyra målen. Storsegrar på 7-0, 6-0 och 5-0 blandades med lite jämnare matcher och precis innan uppehållet tog det till 90:e minuten innan Marcus Björnrud avgjorde derbyt mot nykomlingen Komarken. IKK var dock ohotade serieledare och hade fyra poäng ner till tvåan Hisingsbacka och dessutom två matcher tillgodo. När lokalfotbollen gick på sommarlov pekade allt på att Kongahälla skulle jogga hem 4A.

Direkt i höstpremiären kom dock första förlusten mot pigga nykomlingen Gårda BK som vann med 1-0 efter att Daniel Wedberg avgjort. I omgången efter var dock ordningen återställd när det blev 6-1 mot Stenkullen och ett Leckborn-hattrick och serieledningen var fortfarande ohotad. Möjligen började det dock smyga in lite tvivel och mot duktiga FK Kozara kom andra förlusten efter att FKK satt full fart direkt med mål efter två minuter! Bakom IKK fortsatte Hisingsbacka att vinna sina matcher och avståndet krympte. IKK hade fortfarande matcher tillgodo och saken i egna händer men HBFC hade definitivt fått vittring. I den 18:e omgången ställdes IKK mot ett Partille som kämpade i botten och som fortfarande inte vunnit efter sommaren. Vårmötet slutade 5-0 till Kongahälla och ingen förväntade sig något annat än en seger för IKK. När IKK:s Sören Ferm gjorde mål med en halvtimme kvar betydde det dock 1-1 och det blev inga fler mål i matchen!

När det någon omgång senare vankades seriefinal mot Hisingsbacka var det HBFC som ledde serien med IKK en poäng bakom med en match tillgodo. Det var Kongahälla som hade grepp om matchen med en 1-0 ledning i mitten av den andra halvleken och ett HBFC som var nere på tio man efter en utvisning. Hisingsbacka hittade dock både en kvittering och i sista minuten även ett segermål! Plötsligt var det HBFC som hade seriesegern i egna händer inför de avslutande omgångarna. Kongahälla föll även i matchen efter mot Lunden Överås (2-3) och dagen efter säkrade Hisingsbacka seriesegern på Lexby mot Partille, samma plan där Kongahällas gulddrömmar havererade några omgångar tidigare.

Med två matcher kvar för IKK var inte ens andraplatsen (och garanterat kval till division 3) säkrad då ett formstarkt FK Kozara jagade bakom. IKK gjorde dock sitt i den flyttade derby-matchen mot jumbon FC Komarken och vann med 3-1 (och skickade också ner Komarken i femman).

Det blev till slut en andraplats för IKK, en poäng bakom HBFC.

Efter en underbar vår så lyckades inte Kongahälla hålla hela vägen. Det blev uddamålsförluster mot alla de andra fyra lagen på den övre halvan och 1-1 mot bottenlaget Partille.

I skrivande stund pågår kvalet till division 3, där IKK deltar. Blir det uppflyttning så gör kanske inte andraplatsen så mycket, även om det alltid är kul att vinna en serie. Skulle IKK dock misslyckas i kvalet så har de en hel del att gräma sig över…

 

3. FK KOZARA

Laget som var super-hypade inför säsongen 2015 (till slut fyra) fick jobba i lite mer lugn och ro inför denna säsongen. Bloggen var inför säsongen inne på att Kozara (tillsammans med HBFC) skulle bli den stora utmanaren till Kongahälla. En svag inledning och vårsäsong förstörde dock de förhoppningarna för FKK även om det blev en fin tredjeplats till slut.

Säsongen började nämligen med bara fyra poäng på de fem första matcherna och fyra matcher var mot lag som skulle sluta på den undre halvan (eller till och med åka ur). 1-1 i premiären mot Floda följdes upp av en 1-2 förlust mot Guldheden. Visst blev det vinst mot Partille (1-0) men sen förlust med samma siffror mot Romelanda (som fick lämna 4A tillsammans med Komarken). I femte omgången mötte laget Kongahälla hemma på G-vallen och där föll FKK i en jämn match med 2-4. Med tanke på topplagens inledande poängskörd (Kongahälla hade till exempel 13 poäng efter fem matcher) hamnade Kozara direkt efter och kunde aldrig hämta upp det.

Kozara höjde sig dock och hittade ett lite flow i mitten av våren med fem raka segrar mot Komarken, Stenkullen, Semberija, Lunden och Gårda. I matcherna mot Lunden (1-0) och Gårda (5-1) visade Kozara klassen och segerraden gjorde att Kozara närmade sig toppen.

När serien vände väntade dock ett dubbelmöte med topplaget Hisingsbacka FC. Den första matchen slutade 0-4 efter en tidig utvisning på Kozaras målvakt och returen slutade 2-2. Innan sommaruppehållet väntade även returerna mot både Gårda och Lunden. Gårda hade gjort sin läxa efter 1-5 förlusten och matchen slutade 0-0. Kozara vann dock andra mötet med Lunden Överås 2-0. Poängtappen och den svaga starten blev dock kostsamma och även om laget var trea inför sommaruppehållet så var det långt upp till HBFC och IKK.

Kozara svarade för en riktigt bra höst och det blev inte en enda förlust. Sju vinster och en oavgjord blev facit och bland annat slog man Kongahälla (3-2), vann ett prestigeladdat derby mot Semberija (3-2) och avslutade med 5-2 mot Guldheden. Den dåliga starten förstörde helt enkelt för Kozara och de var aldrig inblandade i toppstriden utan fick jobba sig upp till tredjeplatsen och sedan försvara den.

 

Kassim Coaney blev bäste målskytt med sina 15 mål (trea i 4A).

 

4. LUNDEN ÖVERÅS BK

 

Lunden Överås fick lämna division 3 säsongen 2015 efter att laget misslyckades att kvala sig kvar. Inför återkomsten till division 4 var det lite oklart vart man hade Lunden, särskilt med den stora omsättningen i truppen med flera tunga namn som lämnade. Med nygamla tränarparet Egon Hansson och Michel Berndtsson kändes det dock ändå ganska tryggt.

 

Lunden visade direkt i premiären att de inte tänkte vika ner sig då de spelade 1-1 med storfavoriten IK Kongahälla. Det var också just dessa två lag som skulle sätta tempot i toppen på 4A. Att IKK skulle göra det var kanske inte så oväntat men det var nog många som höjde på ögonbrynen åt att Lunden låg i topp efter åtta omgångar och fortfarande var obesegrade. Det blev nämligen sju raka segrar för Överåslaget! Det bjöds kanske inte på samma överkörningar som Kongahälla stod för men trepoängarna trillade in. Bland annat blev det 2-1 i derbyt mot Gårda BK och stabila segrar mot bottenlaget Romelanda (5-1) och Komarken (4-1).

Sviten tog dock slut mot jagande FK Kozara som kunde vinna med matchens enda mål. Lunden tappade sitt flow och i matchen efter blev det storförlust mot Hisingsbacka FC med 0-5. Svackan fortsatte med 2-2 mot Floda och även om Lunden fick lite revansch i returen mot HBFC (2-2) så föll laget igen mot Kozara (0-2) och fick aldrig kontakt med toppen igen.

Hösten bjöd på blandade resultat för Lunden och den inleddes med en 2-3 förlust mot Semberija och 2-2 mot bottenkämpande Romelanda imponerande väl inte heller. Det fanns dock ljusglimtar när även det andra derbyt mot Gårda vanns och Lunden påverkade även guldstriden med att besegra Kongahälla (3-2). Laget påverkade också bottenstriden då man föll mot Partille i sista matchen, vilket gjorde att Partille höll sig kvar.

 

Lunden Överås slutade på en fjärdeplats och det är väl en bra plattform för att bygga vidare mot framtiden. En kul vår där laget stångades i toppen ett tag och en lite mer avslagen (men ändå stabil) höst.

 

Karl Svensson blev laget bästa målskytt med sina åtta mål.

 

5. GÅRDA BK

 

2014 vann Gårda BK 6A och av bara farten slutade man trea i 5A 2015, en placering som räckte till avancemang till division 4. GBK fyllde på sin stabila trupp med flera intressanta namn det såg ut att kunna bli en intressant nykomlingssäsong.

 

I premiären ställdes man mot gamla 5A-kollegan FC Komarken (som slutat tvåa i 5A 2015 och dessutom vann båda mötena med GBK). Gårda fick lämna Kungälv med en tung 2-4 förlust men de båda nykomlingarna skulle gå skilda vägar efter premiären där Gårda drog det längsta strået.

Romelanda UF fick betala för Gårdas premiär-förlust i den andra omgången när GBK vann med hela 9-1!

Bloggen hade möjligen lite för höga förväntningarGårda BK (möjligen satt de gamla 6A-sympatierna kvar) för det skulle visa sig att de inte riktigt kunde matcha topplagen. Det blev förluster  både i derbyt mot Lunden Överås (1-2) och mot topplagen Kongahälla (1-5), Hisingsbacka (0-3) och Kozara (1-5). Våren fick ändå godkänt då det blev segrar mot Partille, Stenkullen, Floda och Guldheden (i en av matcherna i dubbelmötet när serien vände).

I sista matchen inför sommaren ställdes Gårda mot Kozara igen och möjligen hade Gårda lärt sig en del från den första halvan av säsongen. Matchen slutade iallafall 0-0 och det var ju ett fall framåt jämfört med 1-5 förlusten.

GBK inledde hösten som sexa och laget började bra när de slog Stenkullen med 1-0 i omstarten. Gårda blev sedan det första laget att besegra IK Kongahälla efter att Daniel “Citatmaskinen” Wedberg avgjort med matchens enda mål. Det blev även 2-2 mot Partille och 4-2 mot Floda innan det kom en liten höstdipp. Toppjagande Hisingsbacka blev för svåra (0-2) och det blev även förlust igen i derbyt mot Lunden och även mot Semberija (1-3). Efter en WO-seger mot Komarken avslutades säsongen med 3-2 mot Romelanda (vilket betydde att RUF åkte ut).

 

Max Carlsson och Anton Bengtsson blev Gårdas bästa målskyttar med åtta mål var.

 

En stabil och lärorik nykomlingssäsong av Gårda BK. Bloggen tror att GBK kommer etablera sig på den övre halvan och på sikt även slåss i toppen. Laget har ju kunnat knyta till sig duktiga spelare både i division 6 och 5 och som ett stabilt division 4-lag borde det ju gå ännu bättre.

 

6. SKIF SEMBERIJA 

 

Semberija hade en ganska rörig säsong med flera tränarbyten och laget rörde sig i tabellens mittenskit utan av vara inblandade varken i bottenträsket eller toppstriden.

Säsongen inleddes inte optimalt med 0-0 mot nykomlingen Stenkullen och sen en 0-6 förlust mot Kongahälla. Det kom några vinster (mot Guldheden, Komarken och Romelanda) men Semberija kom inte riktigt igång och mot lagen på den övre halvan tog det stop. Semberija föll mot Gårda, Lunden och Kozara och laget fick kliva av mållösa i alla de förlusterna. Det blev även förlust mot Hisingsbacka (2-3) och plötsligt hade Semberija tre raka förluster.

Våren avslutades dock med lite trepoängare mot Floda och två gånger mot Partille. Det blev förvisso förlust i returen mot Floda men i sista matchen innan uppehållet besegrades topplaget Hisingsbacka med 3-1! Semberija var femma inför omstarten och hade lite häng på Lunden Överås och Kozara.

Semberija blandade en hel del under hösten och istället för att slåss om platserna precis bakom toppduon Hisingsbacka och Kongahälla blev det till slut en sjätteplats. Det började dock bra med en 3-2 seger över Lunden men den blev det förlust i derbyt mot Kozara och oavgjorda matcher mot bottenlagen Romelanda och Komarken samt förlust mot Guldheden. Segern mot Gårda blev en liten ljusglimt i höstmörkret men säsongen avslutades med 1-6 mot Kongahälla.

 

Ali Gateh blev bäste målskytt för Semberija med sina åtta mål.

 

7. FLODA BoIF

 

En klubb som bloggen tyvärr har lite dålig koll på och känslan var att laget kunde få en jobbig säsong mest baserat på att tränaren Rikard Kapella-Karlsson lämnat och känslan var väl att han betydde mycket för Floda. Ersättaren Jonas Torefalk hade dock gjort det bra i Tollered året innan och har också ett förflutet i klubben.

Bottentippningen såg dock till en början ut att vara befogad. Floda hade dock riktigt tufft schema direkt och efter 1-1 i premiären mot Kozara blev det 1-3 mot Hisingsbacka och 0-7 mot Kongahälla. Även när motståndet på pappret blev lättare blev det förluster. 0-3 mot Partille0-1 mot Stenkullen och 0-2 mot Komarken. Efter tio omgångar hade Floda bara fem poäng och låg sist i tabellen.

Våren avslutades dock med sju poäng på tre matcher där laget lite oväntat spelade 2-2 mot Lunden Överås i första mötet och vann det andra med 3-1. Dessutom slog man Semberija med 1-0 i sista matchen innan uppehållet. Uppryckningen gjorde att laget iallafall kunde gå på sommarlov på rätt sida strecket.

Hösten blev inte heller jätterolig och inleddes med en förlust mot bottenkollegan Romelanda. Oavgjort mot Guldheden och segrar mot rätt lag (Stenkullen, Komarken och Partille) löste kontraktet och som grädde på moset slog man redan klara seriesegrarna Hisingsbacka i sista matchen.

 

Det blev alltså en sjundeplats till slut som Floda får vara nöjda med, särkilt med tanke på starten.

Joachim Björklund blev bäste målskytt på blygsamma sex fullträffar.

 

8. GULDHEDENS IK

 

Är det något som Guldhedens IK är bra på så är det att sluta 8:a i 4A. För tredje året i rad blev det nämligen en åttondeplacering för GIK.

Det blev också en svettig säsong för Magnus Karsvall och hans mannar. Inledningen var dock stabil med sju poäng på de fyra första matcherna och bland annat en fin 2-1 seger mot FK Kozara.  Det kom dock en svacka med bara en poäng på fem matcher. Visst var det tufft motstånd med bland annat Hisingsbacka, Lunden och Kongahälla men även en 1-2 förlust mot Partille.

GIK var dock ytterst nära att skrälla mot just Kongahälla och laget föll bara med 3-4. Möjligen fick laget med sig lite positiv energi från IKK-matchen för det blev lite poäng innan sommaren. Seger mot Stenkullen med 3-2, en vinst och en förlust i dubbelmötet med Gårda och en poäng i returen mot Stenkullen gjorde att GIK var sjua inför uppehållet.

Efter sommaren fortsatte dock GIK:s berg-och-dalbane-säsong och denna gången gick det utför igen ett tag. Hösten inleddes med oavgjorda matcher mot både Partille och Floda och sen kom tre tunga förluster mot topplag. Plötsligt var GIK precis över strecket och inblandade rejält i bottenstriden. Två raka segrar mot Semberija och Komarken säkrade dock nytt kontrakt och laget kunde “kosta på sig” att förlora sina två sista matcher.

 

En standardsäsong av Guldheden helt enkelt där Svante Möller blev bäste målskytt med sina 12 mål.

 

9. STENKULLEN GoIK

 

Nykomlingen Stenkullen vann 5A i stor stil 2015 med bara en förlust22 matcher. Det skulle dock visa sig bli en tuff säsong i division 4 och kontraktet var inte klart förrän efter sista matchen.

 

Starten på säsongen var klart godkänd även om Stenkullen inte rådde på topplagen och det kanske blev några mål för mycket. Laget föll med 0-7 mot Hisingsbacka och 2-4 mot Lunden. Det blev dock även viktiga uddamålssegrar mot Komarken och Floda. I mitten av våren kom en tyngre period med hårt spelschema och det blev fyra raka förluster. Topplaget Kongahälla fick dock slita för sin 3-2 seger då Stenkullen ledde med 2-1 med tjugo kvar.

Efter tio omgångar låg Stenkullen nia med bara två pinnar ner till nedflyttning. Dubbla segrar mot Romelanda (6-2 och 3-0) samt 3-3 mot Guldheden innan uppehållet gjorde dock att Stenkullen fick lite andrum neråt i tabellen.

Hösten blev jobbig och laget låg där precis över den absoluta bottenstriden och skvalpade. De blev tre inledande förluster mot Gårda, Kozara och Kongahälla där de två sista matcherna rann iväg lite (1-5 och 1-6). En viktig seger mot Partille (1-0) följdes dock upp av en tung förlust mot Floda (2-3). Stenkullen föll även mot topplaget Hisingsbacka och trots poäng mot både Lunden (1-1) och Semberija (2-2) så riskerade Stenkullen att åka ur inför sista omgången. Då Romelanda förlorade så hade även Stenkullen kunnat förlora men för säkerhets skull avslutade laget med att vinna borta mot Komarken med 3-2.

 

Stenkullen får väl vara nöjda med att lösa kontraktet som nykomlingar även om det blev lite väl spännande i slutet och även rann iväg lite för mycket i några matcher mot topplagen.

 

Mathias Rhodin och Nicklas Westman blev bästa målskyttar med sju mål var.

 

10. PARTILLE IF FK

 

Partilles nygamle tränare Kim Roland siktade på att vara ett topplag men inför den sista omgången låg laget på nedflyttningsplats! Laget började förvisso med att spela 2-2 mot blivande seriesegrarna Hisingsbacka FC men laget kom aldrig riktigt in i något flow. Efter att första segern kom i den fjärde omgången (3-0 mot Floda) följdes det upp av 2-2 mot Stenkullen och sen 0-5 mot Kongahälla. Våren fortsatte lite upp och ner och enda gången på hela säsongen som Partille vann två matcher i rad var mot bottenlagen Romelanda (1-3) och Komarken (4-0). Men efter de två vinsterna avslutades våren med tre raka förluster, båda matcherna mot Semberija förlorades och även returen mot Komarken. Inför uppehållet låg Partille nia men hade en del poäng ner till strecket.

Om våren var upp och ner var hösten mest bara ner. När åtta av de nio höstmatcherna hade spelats hade Partille fortfarande inte vunnit! Det var dock jämna matcher och laget imponerade med att spela både 2-2 mot Gårda och 1-1 mot Kongahälla. Laget närmade sig allt mer nedflyttningsstrecket och inför den sista omgången var alltså Partille näst sist och riskerade att åka ut. Den sista omgången blev högdramatisk och Partille lyckades vinna sin svåra bortamatch mot Lunden Överås samtidigt som Romelanda förlorade.

Partille höll sig alltså kvar precis! Bloggen hade väl gissat att det skulle bli ganska tufft men kanske inte så tufft.

Christian Gustavsson och Mikael Kubic blev bästa målskyttar med fem mål var.

 

11. ROMELANDA UF

Romelanda var rejält nederlagstippade inför säsongen efter ett tungt 2015 samt att ett gäng spelare lämnade. “Experterna” fick rätt till slut då RUF åkte ur men det var inte utan en riktigt fight.

Romelanda inledde säsongen piggt och hade sju poäng efter fyra matcher. Visst blev det 1-9 mot Gårda men segrar mot Komarken och framförallt FK Kozara imponerade. Underbart var dock kort för Romelanda och när vårsäsongen skulle summeras hade Romelanda fortfarande sju poäng! Våren avslutades alltså med nio raka förluster! Visst var det några jämna matcher men även vissa där det rann iväg.

RUF var jumbo inför omstarten och det var väl egentligen ingen som trodde något annat än att laget skulle åka ur 4A. Hösten inleddes dock med två raka segrar för RUF och det kom mot rätt lag också. 2-1 mot Partille följdes upp av 1-0 mot Floda! Plötsligt levde liket även om det blev en väntad förlust mot Hisingsbacka tog RUF viktiga poäng mot både Lunden Överås (2-2) och Semberija (2-2).

I omgången efter var det jumbofinal då elvan Romelanda ställdes mot tolvan Komarken. RUF föll med klara 0-3 och det såg dystert ut igen. En poäng mot Kozara och en superviktig seger mot Guldheden gjorde dock att RUF låg på rätt sida strecket inför den sista omgången!

Det blev dock förlust mot Gårda BK med 2-3 efter att RUF släppte tre mål innan paus. Samtidigt vann Partille sin match mot Lunden och gick om.

Romelanda kämpade in i det sista men det får bli nya tag i femman nästa år.

Henrik Björnrud blev RUF:s bäste målskytt med sina 11 mål.

 

12. FC KOMARKEN

Nykomlingen Komarken hade väl ingen optimal uppladdning inför säsongen med mycket skador och även om det presenterades några intressanta nya namn till truppen.

Säsongen började dock på bästa sätt när nykomlingskollegan Gårda BK besegrades med 4-2 hemma på Kongevi. Tyvärr för FCK skulle det visa sig att premiärvinsten blev säsongens höjdpunkt. Komarken radade upp sju raka förluster efter premiären och laget hamnade direkt i botten på tabellen. Det kom förvisso en 2-0 seger mot Floda och våren avslutades med ett tight derby mot topplaget Kongahälla (0-1 förlust i 90:e) och en 4-2 seger mot Partille.

Inför sommaruppehållet var Komarken under strecket och de tog sig aldrig upp på rätt sida. Den tunna truppen fick lida hårt under hösten och det kulminerade i att laget fick lämna WO i höstmötet med Gårda. Innan dess hade FCK dock hittat några poäng efter 1-1 mot Semberija och 3-0 mot Romelanda. FCK var piskade att vinna mot topplaget Kongahälla för att inte åka ur men det blev en 1-3 förlust.

I sina bästa stunder och med sina bästa spelare på planen höll Komarken division 4-klass. Tyvärr inträffade det för sällan för att hålla laget kvar i fyran.

Shvan Kamal blev bäste målskytt med sina 11 mål.

 

/Rasta

Leave a Reply


*