Mer från Sveakurd-Öjersjö!

 

Seriefinalen i 6A mellan tvåan Sveakurd FC och ettan Öjersjö IF i torsdags slutade 1-1 och bäddar för serieseger för ÖIF.

 

Bloggen fick tag i ÖIF:s tränare Jimmy Jonsson som sa så här om matchen:

“Matchen blev som förväntat, kanske att att vi hade lite mer bollinnehav än vad jag hade förväntat mig. Vi gör 1-0 och spelet svänger lite framåt och tillbaka. Sveakurd gör 1-1 på frispark där vår målvakt räddar men kan inte hålla den så det blir en retur ut och Sveakurd hugger direkt på returen. Sveakurd pressar på med sitt spel stundtals i andra och vi ställer om och där är dom sårabara när dom flyttar upp mycket folk. Vi har en boll i stolpen i slutminuterna. Lite svårspelat för båda lagen då det var halv storm ute. Tycker väl det kändes rättvist med ett oavgjort.”

 

/Rasta

Leave a Reply


*